Met korting naar Kerstfair Mariënwaerdt

Wat is Kerstfair Mariënwaerdt?

In de Betuwe ligt het eeuwenoude familielandgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, namelijk in het dorp Beesd. Ieder jaar rond december kunt u de kerstfair bezoeken op dit prachtige landgoed, een markt waar u allerlei hebbedingetjes vindt voor de feestdagen!

Kerstfair Mariënwaerdt reviews

Op basis van 53 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kerstfair Mariënwaerdt beoordeling achter te laten.

Kerstfair Mariënwaerdt Beesd

Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe is een prachtig landgoed en voormalige abdij in het Gelderlandse Beesd. Op het moment is het een plek waar regelmatig feesten en partijen worden gegeven, zoals bruiloften. Iedere december ruik je er de lucht van vuurkorven en is het landgoed aangekleed met sfeerverlichting. Dit betekent dat de kerstfair weer in aantocht is! Deze fair staat zoals de naam al verraadt, helemaal in het teken van de decemberdagen. Het landgoed heeft een magische uitstraling door de vuurkorven, de guirlandes en kerstbomen, gevelhuisjes, kampvuren en lichtjes. Op de kerstfair staan verscheidene standhouders met artikelen. Denk hierbij aan kleding, accessoires, sieraden, delicatessen, woonaccessoires en nog veel meer. In de voorbereiding voor kerst koop je er veel leuke items. Bezoek de kerstfair met het hele gezin! De geuren van foodstands komen je ook tegemoet aangezien er winterse lekkernijen worden geserveerd. Proost samen met een glas glühwein op een warme dag in de koude winter. Een uitje voor het hele gezin!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Kerstfair Mariënwaerdt

Oude Waag 21
4153RC Beesd
Nederland

Contact

0345-684449

Openingstijden en reserveren

Is Kerstfair Mariënwaerdt open? Kijk op de website van Kerstfair Mariënwaerdt voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.