Met korting naar Klimbos Veluwe

Wat is Klimbos Veluwe?

Klimbos Veluwe is een spannend parcours hoog in de bomen, gelegen in Apeldoorn. Een klim, klauter- en tokkel avontuur voor jong en oud.

Klimbos Veluwe reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Klimbos Veluwe beoordeling achter te laten.

Klimbos Veluwe Apeldoorn

Ga een dagje als echte Tarzan of Jane door het leven bij Klimbos Veluwe. Tussen de bomen van Apeldoorn leg jij een spannende route af. Klim, klauter en tokkel je weg door het parcours. Er zijn in totaal 8 routes met elk hun eigen moeilijkheidsgraad en hoogte. Samen met de medewerkers van het Klimbos zoeken jullie een geschikte uit. Durf jij de No Limit van 15 meter hoog aan? Of begin je rustig met de Discovery, tussen de 3 en 5 meter? Je kunt ook voor de Tokkelroute gaan. Allemaal verschillende tokkelbanen met als absolute hoogtepunt de bungeejump waarmee je eindigt! Voor de routes moet je minimaal 1.80 meter zijn mét je handen boven het hoofd. Als de kinderen nu met een teleurgesteld gezicht naast je zitten; geen zorgen. Er zijn speciale kindercircuits voor ze. Hier moeten ze 1.40 meter voor zijn met uitgestrekte armen. Ze mogen ze (onder toezicht) zelfstandig doen, maar paps en mams kunnen ook gezellig mee. Bereid jullie voor op de tocht met een verfrissend drankje of ijsje. Of achteraf om weer wat bij te komen. Zijn jullie met een grote groep? Neem dan een speciaal arrangement. Leuk voor een teambuilding, vrijgezellenfeest of familiedag. Kids mogen uiteraard hun kinderfeestje vieren hier.

Mensen bezochten ook: Klimbos Ermelo

Praktische informatie


Adres Klimbos Veluwe

J.C. Wilslaan 21
7313HK Apeldoorn
Nederland

Contact

553680338

Openingstijden en reserveren

Is Klimbos Veluwe open? Kijk op de website van Klimbos Veluwe voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.