Met korting naar Kröller-Müller Museum

Wat is Kröller-Müller Museum?

Het Kröller-Müller Museum is een nationaal museum in Otterlo, Gelderland. Het museum bezit de tweede grootste collectie van Nederland met meer dan 90.000 kunstwerken, waaronder schilderijen van Vincent van Gogh. Het museum biedt ook een prachtig park met meer dan 150 sculpturen. Een bezoek aan het Kröller-Müller Museum is een must voor iedereen die van kunst en natuur houdt.

Kröller-Müller Museum reviews

Op basis van 34 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kröller-Müller Museum beoordeling achter te laten.

Kröller-Müller Museum Otterlo

Het Kröller-Müller Museum in Otterlo is een van de grootste en bekendste musea van ons land. Het ligt midden op Nationaal Park de Hoge Veluwe. Daarom betaal je toegang voor zowel het park, als voor het museum. Op de museumtoegang bespaar je met een museumkaart, dan hoef je namelijk niet te betalen, een CJP-pas/Cultuurkaart, of een studentenkaart van het MBO, HBO of WO. Val je niet onder een van deze doelgroepen? Op deze pagina vind je alle andere kortingsactie voor het museum!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Kröller-Müller Museum

Houtkampweg 6
6731AW Otterlo
Nederland

Contact

318591241

Openingstijden en reserveren

Is Kröller-Müller Museum open? Kijk op de website van Kröller-Müller Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.