Kustpark Village Scaldia kortingscodes

Wat is Kustpark Village Scaldia?

Kustpark Village Scaldia is een uniek vakantiepark aan de Belgische kust. Het park biedt een breed scala aan faciliteiten, zoals een zwembad, een restaurant, een speeltuin en een winkel. Er is ook een strand en een prachtig uitzicht op de Noordzee. Kustpark Village Scaldia is de perfecte plek om te genieten van een ontspannen vakantie.

Kustpark Village Scaldia reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kustpark Village Scaldia beoordeling achter te laten.

Kustpark Village Scaldia Hoofdplaat

Trek je lekker terug in Hoogenboom Vakantieparken Village Scaldia voor een vakantie aan de Zeeuwse kust. Dit bungalowpark in Hoofdplaat heeft hele orginele, kleurrijke en luxe vakantiewoningen. Rust en ruimte lopen als een rode draad door je vakantie hier. Dat wil echter niet zeggen dat er niks te doen is. Natuurlijk zit je vlakbij de kust voor een heerlijk dagje strand. Waai hier lekker uit of neem een verfrissende duik in de golven. Op het vakantiepark vind je een jeu-de-boulesbaan en tennisbanen. Kinderen ravotten in de speeltuinen en op de speeltoestellen. Hier kun..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Kustpark Village Scaldia

Westlangeweg 1A
4513 KM Hoofdplaat
Nederland

Contact

+31 117 343 100