Met korting naar La Récré Des 3 Curés

Wat is La Récré Des 3 Curés?

La Récré Des 3 Curés is een betoverend verhaal over drie lampenbekers die op mysterieuze wijze tot leven worden geroepen. Ze ondernemen een avontuurlijke reis om hun ware zelf te ontdekken, omringd door magie en liefde. Het verhaal gaat over de kracht van vriendschap, het overwinnen van angsten en het omarmen van het leven. La Récré Des 3 Curés staat symbool voor het verdienen van je enige bestemming. Een verhaal over ongelooflijke mogelijkheden!

La Récré Des 3 Curés reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw La Récré Des 3 Curés beoordeling achter te laten.

La Récré Des 3 Curés Milizac

Zin in een feestelijke dag op een mooi pretpark in het westen van Frankrijk? Kom dan een dag vol avontuur beleven in attractiepark La Récré Des 3 Curés in Milizac, Frankrijk. Je kunt hier een heerlijke dag met het hele gezin beleven. Stap in de achtbaan of maak er een spetterend feestje van in de waterspeeltuin. Natuurlijk kun je ook eerst een ritje in het reuzenrad maken om goed te zien welke top attractie je straks wilt bezoeken.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres La Récré Des 3 Curés

Parc De Loisirs
29290 Milizac
Frankrijk

Contact

33(0)298079559

Openingstijden en reserveren

Is La Récré Des 3 Curés open? Kijk op de website van La Récré Des 3 Curés voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.