Landschapspark Striks Erve kortingscodes

Wat is Landschapspark Striks Erve?

Landschapspark Striks Erve is een prachtig natuurgebied met een gevarieerd landschap. Er zijn veel wandel- en fietspaden, een meertje, een kasteel en een kapel. Er is ook een kinderboerderij, een speeltuin en een restaurant. Het park is een ideale plek om te genieten van de rust en de natuur.

Landschapspark Striks Erve reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Landschapspark Striks Erve beoordeling achter te laten.

Landschapspark Striks Erve IJhorst

Op vakantie gaan betekent voor jou tot rust komen. Bij Hogenboom Vakantieparken Landschapspark Striks Erve kun je deze wens zeker uit laten komen. Dit kleinschalige bungalowpark in IJhorst is namelijk bij uitstek geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Alle vrijstaande bungalows op het park zijn gebouwd in een prachtige oud-Hollandse boerderijstijl. De huisjes staan in het wonderschone groene dal van rivier de Geest. Binnen enkele minuten bevind je je al in uitgestrekte bossen waar je naar hartenlust kunt wandelen of fietsen. Neem je eigen fiets mee, of huur..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Landschapspark Striks Erve

Heerenweg 72
7955 PG IJhorst
Nederland

Contact

+31 522 440 253