Met korting naar Linda Festival

Wat is Linda Festival?

Eind september wordt jaarlijks het LINDA.festival gevierd. Het evenement vindt plaats in Zaandam. Je wordt omringt met maaltijden, optredens, een markt, workshops en mini-cursussen van bekenden.

Linda Festival reviews

Op basis van 37 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Linda Festival beoordeling achter te laten.

Korting op Linda Festival tickets

Korting op het LINDA. Festival? Uitmetkorting.nl plaatst op deze pagina kortingsacties-, bonnen of andere codes waardoor jij voor een voordelige prijs naar het festival kan. Blijf via de website op de hoogte en kijk vast bij welke onderdelen jij te gast wilt zijn. Voor sommige workshops heb je een ticket plus nodig. Dit houdt in, een ronde door de 'beauty wasstraat' waar Rob Peetoom je haar kan knippen of Clarins je nagels kan lakken. Krijg ook fashionles van Fred van de Leer, dat alles met een Ticket Plus. Bespaar in ieder geval op jouw ticket om naar het LINDA. Festival te gaan staan op deze pagina verzameld.

Linda Festival Zaandam

LINDA. organiseert jaarlijks een feest voor vrouwen in Zaandam. Er zijn verscheidene stages die je kunt bezoeken en overal valt er wel wat te beleven. Lezingen van bekende Nederlanders die tips geven over styling, een speciale stage voor LINDA. meiden en op de mainstage optredens van vaak vrouwelijke artiesten. In 2018 waren Lisa Lois en DJ Aiscream te gast. Ook is er een feesttent waar te gekke muziek wordt gedraaid. Kortom, er worden festiviteiten aangeboden op 't gebied van eten, mode, spellen en meer. Op de website wordt het programma al bekendgemaakt zodat je van tevoren vast kunt warmdraaien. Zorg dat jij door de befaamde 'beauty wasstraat' loopt en beleef een live Q&A met Linda de Mol. Of doe wat yoga stretches. Via Uitmetkorting.nl is het mogelijk om te besparen en houd wat geld over voor een hapje en een drankje. Je kunt rekenen op veel culinaire hoogstanden. Scoor in ieder geval vast een kaartje zodat je al dit moois niet hoeft te missen.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Sensation

Openingstijden en reserveren

Is Linda Festival open? Kijk op de website van Linda Festival voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.