Met korting naar Lion King Musical

Wat is Lion King Musical?

The Lion King de Musical is een theatervoorstelling die gebaseerd is op de populaire tekenfilm “De Leeuwenkoning”. Op het podium wordt het wereldberoemde en ontroerende verhaal van Simba verteld.

Lion King Musical reviews

Op basis van 48 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Lion King Musical beoordeling achter te laten.

Lion King Musical

Wereldwijd zagen al 30 miljoen mensen deze musical en in 2005 kreeg hij de award voor “Musical van het jaar” tijdens de John Kraaijkamp Musical Awards.
De acteurs in dierenkostuums en het prachtige decor vormen de basis van het verhaal. Door hier tekst, zang en muziek van Elton John en Time Rice aan toe te voegen is de beleving compleet. Je wordt meegenomen in het verhaal van Simba, dat zich afspeelt op de Afrikaanse savanne. Hij volgt zijn pad naar volwassenheid en komt onderweg ontroerende, grappige en inspirerende situaties tegen. Door grapjes, wijze levenslessen en de Nederlandse teksten in de liedjes is dit absoluut een musical voor jong en oud en daarmee perfect als uitje voor het hele gezin.
Musical kaarten zijn nooit goedkoop en al helemaal niet als je er met het hele gezin van wil genieten. Korting is dan natuurlijk meer dan welkom. Wij houden je altijd op de hoogte van de laatste kortingsacties om betaalbaar te genieten van The Lion King de Musical.

Mensen bezochten ook: Ciske De Rat, Grease Musical, Hij Gelooft In Mij, Soldaat Van Oranje