Met korting naar Living Dinosaurs

Wat is Living Dinosaurs?

Living Dinosaurs zijn een van de meest fascinerende wezens op aarde. Ze zijn de laatste overlevenden van een miljoenen jaren oude soort. Ze zijn een levend bewijs van de evolutie en een verbinding met onze verre verleden. Ze zijn een unieke kans om te leren over de geschiedenis van de aarde.

Living Dinosaurs reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Living Dinosaurs beoordeling achter te laten.

Living Dinosaurs Rotterdam

Wil je naar deze unieke tentoonstelling en een duik nemen in de prehistorie? Dan koop jij natuurlijk snel een kaartje online of bij de Primera. Bij de kassa zelf kopen kan natuurlijk ook, je bent dan alleen wel meer geld kwijt. Wanneer je al een kaartje van te voren koopt, online of in de Primera, profiteer je van een fijne korting. Bezitters van een museumkaart profiteren ook van korting aan de kassa. Wie met zijn school naar deze spectaculaire en educatieve tentoonstelling komt betaalt een speciaal tarief. Dit is natuurlijk een perfect uitje voor een schoolreisje. Menig kind zal na deze voorstelling liefhebber van de dino's worden, als ze dat niet al zijn. Ook zeker leuk om bij je bezoek te boeken zijn de workshops en rondleidingen. Hiermee krijg je een nog beter inzicht in het leven van de Dinosaurus. Krijg echt waar voor je geld en speur het internet af naar goede kortingen!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Living Dinosaurs

Coolsingel 42
3011AD Rotterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Living Dinosaurs open? Kijk op de website van Living Dinosaurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.