Met korting naar Local Guide Hoorn

Wat is Local Guide Hoorn?

Leer Hoorn écht kennen en boek een Stadswandeling Hoorn met gids! Ideaal voor gezinnen, stellen of grotere groepen. Laat je meenemen langs de historische bezienswaardigheden, de verborgen parels én maak kennis met de verhalen van de stad. Een rondleiding wordt altijd op maat gemaakt en duurt meestal 1,5 tot 2 uur.

Local Guide Hoorn reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Local Guide Hoorn beoordeling achter te laten.

Korting op Local Guide Hoorn tickets

Aarzel niet en boek een rondleiding door het historische Hoorn, leuk voor jong en oud! De gids neemt je mee langs de hoogtepunten van de stad.

Local Guide Hoorn

Hoorn is een historische havenstad gelegen aan het Markermeer, en een belangrijke VOC-stad in de Gouden Eeuw (1602 - 1702). In het historische centrum van Hoorn zijn vele sporen van dit verleden te bewonderen die een rondleiding zeer de moeite waard maken. De stad telt 368 rijksmonumenten en heeft iets meer dan 72.000 inwoners. Op ongeveer 30 minuten van Amsterdam is Hoorn de perfecte bestemming voor een stadswandeling, rondleiding of om een dag rond te dwalen door de gezellige straatjes en stegen. Het schilderachtige havengebied is een ‘must see’.

Mensen bezochten ook: Bol.com, Center Parcs, Fletcher, Hema, Kwik Fit, Sarenza, Schuurman Schoenen, Weight Watchers, Zalando, Zooplus

Openingstijden en reserveren

Is Local Guide Hoorn open? Kijk op de website van Local Guide Hoorn voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.