Met korting naar Lochmuhle

Wat is Lochmuhle?

Lochmuhle is een van de oudste boerderijen in Duitsland. Het is gebouwd in 1604 en is een onafhankelijke boerderij met 26 hectare land. Deze boerderij staat bekend om zijn eigenzinnige aanpak van landbouw door het mengen van moderne technieken met traditionele technieken. Het is een authentiek deel van de Duitse cultuur, dat nog steeds door vele generaties boeren wordt gehandhaafd. Het gebied is adembenemend mooi. Vanaf hier kun je heuvels, bossen en weiden zien die zorgvuldig zijn weggevlochten met smalle rivieren.

Lochmuhle reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Lochmuhle beoordeling achter te laten.

Lochmuhle Wehrheim

In het bijzondere familiepark Lochmuhle ontdek je de wondere wereld van het boeren leven. Want waar komen frietjes eigenlijk vandaan, en hoe groeit een wortel? Antwoord op deze, en andere vragen, krijgen de kinderen in Lochmuhle. Daarna genieten ze van de leuke attracties, ritjes op een tractor, de ezel en knuffelen ze met de dieren op de kinderboerderij.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Lochmuhle

Kopperner Strasse
61273 Wehrheim
Duitsland

Contact

+49(0)6175790060

Openingstijden en reserveren

Is Lochmuhle open? Kijk op de website van Lochmuhle voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.