Met korting naar Lotus Beurs

Wat is Lotus Beurs?

De Lotus Beurs te Houten staat in het teken van body, mind en soul. Kom naar deze beurs in Houten voor meer bezinning en begeef je met je hoofd in de wolken en met je voeten in de grond, zoals de slogan luidt.

Lotus Beurs reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Lotus Beurs beoordeling achter te laten.

Lotus Beurs Houten

Waarom loop je eigenlijk op deze planeet, en heeft je leven wel een bepaalde zin? Wanneer jij op zoek bent naar antwoorden op deze lastige vragen is de Lotus Beurs echt de place to be voor jou. Voorheen heette de beurs de Onkruidbeurs, deze naam is in de loop der tijd aangepast naar Lotus. Een mooi symbool voor de vernieuwing die we doormaken. Je vindt hier niet alleen antwoorden op de vragen van je bestaan maar ook handige opleidingen en allerlei producten op het gebied van gezondheid. Zo sta je na een bezoekje aan de beurs weer met beide benen op de grond en weet je precies waar je naar toe wilt, of hoe je daar gaat komen natuurlijk! De gezellige beurs biedt voor iedereen die graag wandelt buiten de bewandelde paden wat nieuws. Ga er gezellig met je vriendinnen heen of bezoek de beurs samen met je partner op gezamenlijk een andere kijk op het leven te krijgen. Er zijn honderden stands waar je van alles kan leren! De informatieve lezingen kunnen je tot andere inzichten brengen en de kook workshops leren je op een hele andere manier met je voedsel, en dus met je lichaam om gaan. De Lotus Beurs staat voor persoonlijke groei die niet te stoppen is. Bezoek de beurs in jouw zoektocht naar groei, wie weet wat je er vindt!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Lotus Beurs

Meidoornkade 24
3992AE Houten
Nederland

Contact

072-5729794

Openingstijden en reserveren

Is Lotus Beurs open? Kijk op de website van Lotus Beurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.