Met korting naar Marchen Erlebnispark

Wat is Marchen Erlebnispark?

Marchen Erlebnispark is een avontuurlijk pretpark in Duitsland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, karretjes, klimwanden en veel meer. Er zijn ook veel shows, waaronder een magische show, een acrobatiek show en een dansshow. Er is ook een kinderboerderij, waar kinderen kunnen spelen met dieren. Het park is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Marchen Erlebnispark reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Marchen Erlebnispark beoordeling achter te laten.

Marchen Erlebnispark Marquartstein

In Marquartstein in Duitsland vind je het gezellige familiepark Marchen Erlebnispark. Dit knusse pretpark is helemaal ingericht zodat kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Of het nu is op de razendsnelle rodelbaan, op de bouwplaats of in de kinderboerderij. Omdat het park in een groene omgeving ligt is het erg leuk om hier te picknicken en van de natuur te genieten. Maak van je bezoek een leuke vakantie en boek er een mooi vakantiehuis bij dat op het mooie pretpark staat!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Marchen Erlebnispark

Jägerweg 14
83250 Marquartstein
Duitsland

Contact

+49(0)86417105

Openingstijden en reserveren

Is Marchen Erlebnispark open? Kijk op de website van Marchen Erlebnispark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.