Met korting naar Maritiem Museum

Wat is Maritiem Museum?

Het Maritiem Museum is het oudste scheepvaartmuseum van Nederland. Dit museum is gevestigd in het centrum van Rotterdam.

Maritiem Museum reviews

Op basis van 12 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Maritiem Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Maritiem Museum tickets

Wil je het Maritiem Museum in Rotterdam bezoeken en ben je opzoek naar voordelige toegangskaartjes? Gevonden! Op deze pagina vind je verschillende kortingsacties waarmee je samen met je gezin kan besparen op je toegangstickets. Je kan korting binnenslepen via een Museumkaart, Rotterdampas, je CJP pas of via Uitmetkorting.nl! Wij verzamelen namelijk actuele kortingsacties waardoor je flink kan besparen op je Maritiem Museum entreekaarten. Dus wacht niet langer en bezoek Leuvehaven, één van de oudste havens van Rotterdam, leer meer over het maritieme verleden en heden van Nederland en maak een historische rondvaart door de wereldhaven van Rotterdam.

Maritiem Museum Rotterdam

Het Maritiem Museum in Rotterdam is het oudste scheepvaartmuseum van het land. Het museum vertelt de geschiedenis van de scheepsbouw en de scheepvaart. Daarnaast is het ook een leuk museum, want er zijn geregeld tentoonstellingen, lezingen en workshops. De collectie van het Maritiem Museum bestaat uit scheepsmodellen, voorwerpen uit de scheepvaart, technische tekeningen en veel meer. Tijdens je bezoek aan dit museum is er van alles en nog wat te doen. Wanneer je met een gezin komt hoef je niet te vrezen voor zeurende kids want juist aan de kinderen is heel erg gedacht. Samen met Professor Plons nemen de kinderen een duik in het spannende leven in de haven. Zo leren ze spelenderwijs wat je allemaal tegenkomt wanneer je met scheepvaart te maken hebt. Zo leren ze hoe gas van A naar B verplaatst wordt, hoe er opgetreden wordt tegen echte piraten en hoe je eigenlijk kunt sturen met een boot. Naast dat jij én de kinderen wat opsteken in dit museum is er ook van alles te doen rondom bepaalde festiviteiten. Zo zetten kinderen rondom Sinterklaas bijvoorbeeld hun schoen of maken ze een Sinterklaas van marsepein. Het museum is een leuk dagje uit voor het hele gezin door de activiteiten en levendige rondleidingen.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Maritiem Museum

Leuvehaven 1
3011EA Rotterdam
Nederland

Contact

010-4029264

Openingstijden en reserveren

Is Maritiem Museum open? Kijk op de website van Maritiem Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.