Met korting naar Mega Piraten Festijn

Wat is Mega Piraten Festijn?

Het Mega Piraten Festijn (MPF) is een feestavond in een grote tent met optredens van vele Nederlandse artiesten. Dit grote meezingfestijn is in meerdere steden te bezoeken.

Mega Piraten Festijn reviews

Op basis van 23 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Mega Piraten Festijn beoordeling achter te laten.

Mega Piraten Festijn

Dompel je voor een avond onder in de wereld van de piratenmuziek tijdens het Mega Piraten Festijn. Met meerdere grote evenementen in het jaar is dit de plek bij uitstek om mee te zingen met de bekende kaskrakers. Schlagers en Nederlandse hits vliegen je om de oren, aangemoedigd door de hossende menigte voor het podium. Het begon ooit met een tentfeest in Lemelerveld, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een waar begrip in de wereld van de piratenmuziek. De festijnen maakten hun intrede in de rest van Oost-Nederland en nu kun je ze door het hele land vinden. Want piratenmuziek is niet per definitie aan een plaats gebonden. Breng daarom zelf een bezoekje om met eigen ogen het spektakel te aanschouwen. Een biertje in de hand en een groep vrienden naast je, wat wil je nog meer? Iedere editie van het festijn staan er weer grote namen op het podium die er samen met jou een waar feestje van gaan maken. Of het nu gaat om Jan Smit, Jannes of om Frans Duijts, gezellig is het altijd. Tijdens het Mega Piraten Festival staat het Nederlandse levenslied centraal, dus zorg dat je de teksten kent en zing met volle overgave mee met jouw favorieten.Via deze pagina weet je precies waar en wanneer jij een kaartje met korting kunt krijgen!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Openingstijden en reserveren

Is Mega Piraten Festijn open? Kijk op de website van Mega Piraten Festijn voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.