Met korting naar Megapret

Wat is Megapret?

Megapret is een verzameling van vier verschillende speeltuinen: Binnenpret, Buitenpret, Waterpret en Golfpret. De vier speeltuinen zijn allemaal net iets anders en zijn samen een speeltuin van een enorm formaat. Omdat de speeltuin qua karakter echter altijd klein is gebleven, is het er nog steeds reuze gezellig en spotgoedkoop!

Megapret reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Megapret beoordeling achter te laten.

Megapret Lievelde

Megapret, de leukste speeltuin van Gelderland. Zowel indoor, outdoor, in het water als op de golfbaan. De speeltuin ligt in Lievelde in de Gelderlandse Achterhoek. Alle zones zijn erg groot in oppervlak, wat maakt dat je er gerust de hele dag kunt ravotten. Of je nu houdt van blokken, ballenbakken of klim- en klautertoestellen. De indoor speeltuin is van alles voorzien, je kunt zelf rodelen binnen! Ook buiten staat er het één en ander op je te wachten. Interactieve, moderne speeltoestellen waarbij je tijdens het spelen energie probeert op te wekken. Ook heeft Megapark een verkeerspark nagebootst, verscheidene golfgelegenheden aangelegd zoals Midgetgolf, snookergolf of Adventure Midgetgolf. Spring een gat in de lucht op de air-trampoline, de klauterjungle of verken de trekkerbaan. Uiteraard hóef je niet perse te spelen in Lievelde. Ouders kunnen ook gewoon genieten van de prachtige omgeving, met één oogje op de kinderen. Tot slot is er nog het fonteinenpark, een fonteinenhemel met maar liefst 25 veilige fonteinen. Proost tussendoor samen op het terras op een geslaagde, veelzijdige dag!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Megapret

De Stegge 23
7137NC Lievelde
Nederland

Contact

0544-377932

Openingstijden en reserveren

Is Megapret open? Kijk op de website van Megapret voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.