Met korting naar Mini Europa

Wat is Mini Europa?

Mini-Europa is een attractiepark in Brussel, België, waar de bekende bezienswaardigheden van Europa op kleine schaal nagebouwd zijn.

Mini Europa reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Mini Europa beoordeling achter te laten.

Korting op Mini Europa tickets

Bezoek Mini Europa in België nu voordelig en maak je bezoek aan dit museum weer betaalbaar. Mini Europa is een leuk dagje uit met het hele gezin. Kinderen leren op spelenderwijs de in en out van de EU via spelletjes en doe-dingen. Met meer dan 300 monumenten zie je hier alle highlights van Europa, nu voordelig via Uitmetkorting.nl. De korting verkrijg je via de veilingen, win-acties of vouchers gebundeld op deze pagina. Alle actuele aanbiedingen die online actief zijn, staan hier overzichtelijk voor jou op een rij. Zo kan je gemakkelijk en snel profiteren van korting, plan je bezoek en doe er je voordeel mee!

Mini Europa Brussel

Aan de voet van het Atomium in Brussel ligt themapark Mini Europa. Hier reis je in een paar uur tijd door heel Europa. Je begint bij de Londense Big Ben, om vervolgens via de gondels en mandolines van Venetië in Parijs te belanden. Alle kenmerkende gebouwen uit Europese landen zijn hier op schaal nagebouwd, zodat bijvoorbeeld de Eiffeltoren geen 325, maar 13 meter hoog is. Hier vind je de Grote Markt van Brussel op schaal, de Berlijnse muur, het Parijse Centre Pompidou en nog veel meer karakteristieke gebouwen. In het park beleef je met behulp van animaties belangrijke punten in de Europese geschiedenis, van de uitbraak van de Vesuvius tot stierenvechten in Sevilla. In totaal staan hier 300 monumenten op schaal. Naast Mini Europe ligt Spirit of Europe, een interactieve tentoonstelling over de Europese Unie. Hier leer je op speelse wijze alles over de geschiedenis en werking van de EU. Door middel van quizvragen, computerspelletjes en een heuse tijdtunnel wordt je op leuke wijze meegenomen door dit boeiende onderwerp. En heb je zin om even uit te blazen van al deze informatie, in de taveerne ben je van harte welkom voor een kopje koffie met iets lekkers. Kortom, Europa binnen een dag ontdekken? Via Uitmetkorting.nl ligt korting op jouw entreebewijs mogelijk voor het oprapen. Ontdek de kortingsacties op de pagina en profiteer.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Mini Europa

Bruparck
B-1020 Brussel
België

Contact

+32 (0)24-741313

Openingstijden en reserveren

Is Mini Europa open? Kijk op de website van Mini Europa voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.