Met korting naar Mini Mundi

Wat is Mini Mundi?

Ontdek nu familiepretpark Mini Mundi in Middelburg. Mini Mundi ligt in Middelburg … en zijn eigenlijk drie pretparken in één. Stap in verschillende achtbanen van het attractiepark, ga klauteren in de buitenspeeltuin, en is het weer wat minder dan is er genoeg te doen in het indoor speelpark.

Mini Mundi reviews

Op basis van 49 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Mini Mundi beoordeling achter te laten.

Korting op Mini Mundi tickets

Attractiepark Mini Mundi in het Zeeuwse Middelburg is eigenlijk drie dagjes uit in één. Je vindt op deze locatie een attractiepark, een indoorspeeltuin en een bijzonder miniatuurpark. Miniatuur Walcheren laat het eiland Walcheren zien in een schaal van 1 op 20. Voor alle elementen van het park betaal je maar één entreeprijs. Op deze pagina verzamelen we alle aanbiedingen voor het Zeeuwse dagje uit. Is er geen korting beschikbaar? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je de leukste dagje uit met korting in je mailbox. Wil je graag zoveel mogelijk zien van Middelburg? Koop dan een combiticket voor het park en de Lange Jan, een van de hoogste kerktorens van Nederland.

Mini Mundi Middelburg

Koop één toegangskaartje en je hebt plezier in drie parken! Mini Mundi is namelijk een miniatuurpark, pretpark en speelpark in één. Ontdek Walcheren in miniatuur vorm en hou een speurtocht in deze kleine stad. Kinderen kunnen zelf van alles laten gebeuren in Miniatuur Walcheren. In het pretpark valt van alles te beleven. Zwier door de lucht in de Ballontoren of maak een ritje in een treintje. Is het weer wat minder? Bij Mini Mundi kan je ook binnen stellen en valt van alles te doen. Stap in de botsautootjes of klim en klauter over de stormbaan. Voor de allerkleinsten is er een speciale babyzone en een gedeelte waar kinderen tussen 0 en 4 jaar veilig kunnen spelen. Op deze pagina vind je verschillende acties waardoor je voordelige Mini Mundi toegangskaartjes in de wacht sleept. Denk aan kortingsvouchers, win-acties of veilingen. Kijk wat bij jou en je gezin past en bestel je kaartjes gemakkelijk online.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Mini Mundi

Podium 35
4337WV Middelburg
Nederland

Contact

0118-471010

Openingstijden en reserveren

Is Mini Mundi open? Kijk op de website van Mini Mundi voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.