Met korting naar Mist City Spa

Wat is Mist City Spa?

Mist City Spa in Tilburg, een heerlijke spa setting met (privé) sauna's, massages, schoonheidsbehandelingen en meer. Alle ingrediënten voor ontspanning in het Brabantse Tilburg.

Mist City Spa reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Mist City Spa beoordeling achter te laten.

Mist City Spa Tilburg

Voor een ontspannen avondje uit of een relaxt dagje weg is de Mist City Spa een ideale plek. Je vindt deze luxe spa met mogelijkheden voor een massage en schoonheidsbehandelingen in het Noord-Brabantse Tilburg. Een groot voordeel is dat de sauna's die zich in deze spa bevinden privé zijn. Wanneer je altijd erg ontspannen wordt van een sauna maar liever niet in het bijzijn van anderen wilt ontspannen, is de privé sauna een uitkomst. De sauna is sfeervol ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Geniet van een Finse sauna of ontspan in de stoomcabine. Heb je last van vastzittende spieren? Geniet dan in de infraroodzone van de warmte op je spieren. Kies uit een van de sauna's of boek een van de arrangementen. Maak een dag in deze spa helemaal compleet met bijvoorbeeld kaarsen, muziek en champagne. Kijk online voor alle mogelijkheden. Geniet na je bezoek aan een van de sauna's van een heerlijke ontspannings- , een shiatsu- of een hotstonemassage. Of geniet van een schoonheidsbehandeling. Laat je gezicht diep reinigen, ontharen of laat je helemaal in chocola verpakken om de huid te reinigen en te verrijken. Geniet met je partner of beste vriend of vriendin van een heerlijke dag.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Mist City Spa

Groenstraat 102
5021EN Tilburg
Nederland

Contact

013-5458807

Openingstijden en reserveren

Is Mist City Spa open? Kijk op de website van Mist City Spa voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.