Molecaten Park Legénd Estate kortingscodes

Wat is Molecaten Park Legénd Estate?

Molecaten Park Legénd Estate is een prachtig vakantiepark in de provincie Drenthe. Het park biedt een unieke combinatie van rust, ruimte en luxe. Geniet van de prachtige omgeving, de vele faciliteiten en de vele activiteiten. Ontdek de schoonheid van de natuur en geniet van een ontspannen vakantie.

Molecaten Park Legénd Estate reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Molecaten Park Legénd Estate beoordeling achter te laten.

Molecaten Park Legénd Estate

Molecaten Legénd Estate, dat klinkt niet Nederlands. Dat is het ook niet, want dit sfeervolle vakantiepark ligt aan de voet van het Börzsöny gebergte in Hongarije. Op drie kwartier rijden van de hoofdstad Boedepest vind je een idyllisch bungalowpark met twintig vakantiehuisjes en een zwembad. Het is een mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De regio bestaat uit heuvels, meer dan 335 bronnen, beekjes, bergtoppen, dalen en prachtige rotspartijen. Een prachtig natuurgebied voor wandelingen. Tussen de heuvels vind je interessante stadjes en dorpjes waar de..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken