Molecaten Park Waterbos kortingscodes

Wat is Molecaten Park Waterbos?

Molecaten Park Waterbos is een rustig, bosrijk natuurpark. Het is het grootste stuwwalnatuurgebied van Nederland. Er zijn tal van verschillende wandel- en fietsroutes, met uitzicht op meren, bloemrijke weiden en afwisselend bos. Je kunt er ook kanoën over het meer, zomers zwemmen en vogels kijken. Molecaten Park Waterbos is het perfecte dagje uit!

Molecaten Park Waterbos reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Molecaten Park Waterbos beoordeling achter te laten.

Molecaten Park Waterbos Rockanje

Vakantiepark Molecaten Waterbos in Rockanje is een fijne plek voor een vakantie met kinderen. Hier vind je bijzondere huuraccommodaties, die er voor zorgen dat jouw vakantie comfortabel en relaxt verloopt. Je hebt de keuze uit een huurcaravan, een ingerichte tent en een kampeerhuisje. De huurcaravans zijn geschikt voor vier tot zes personen. De caravans zijn gegroepeerd rondom een open veld, waar de kinderen heerlijk spelen. Ouders genieten ondertussen van het uitzicht vanaf het eigen terras. De huurcaravans hebben drie slaapkamers, een compleet ingerichte keuken en..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken