Met korting naar Monkey Town Breda

Wat is Monkey Town Breda?

In het Brabantse Breda staat een apenstad, namelijk Monkey Town. Het is eigenlijk één grote apenkooi, met klim- en klautertoestellen!

Monkey Town Breda reviews

Klik op bovenstaande sterren om jouw Monkey Town Breda beoordeling achter te laten.

Monkey Town Breda

Lekker spelen, rennen en klauteren, dat doe je natuurlijk bij Monkey Town in Breda. Deze indoor speeltuin heeft alles is huis om kinderen uren te vermaken met klimrekken, glijbanen en andere leuke dingen. Het is net als Apenkooi, waarbij de ruimt volstaat met allerlei leuke speeltoestellen. Kinderen zullen hun ogen uitkijken en even twijfelen waar ze moeten beginnen. Er is zoveel te doen dat het best nog een lastige keuze is. Ga je als eerste naar de ballenbak of beproef je je hoogtevrees en roetsj je naar beneden van de snelle glijbaan? Op sokken vermaak je je uren, samen met andere leeftijdsgenootjes of met vriendjes. Je kunt bij Monkey Town namelijk ook verjaardagsfeestjes vieren. Klim samen helemaal omhoog door het doolhof van gangen, touwbruggen en netten. Voor een snelle pitstop is er een restaurant aanwezig. De indoor speeltuin heeft ook iets unieks voor de ouders. Terwijl de kinderen binnen spelen, kunnen zij in een aparte ruimte samenkomen, of belangrijke zaken bespreken. Je hebt hierbij via een groot raam zicht op de kinderen, dus je kunt ze prima in de gaten houden. Kom lekker spelen bij Monkey Town in Breda en je weet zeker dat de kinderen zich opperbest zullen vermaken.

Praktische informatie


Adres

Tramsingel 48
4814AC Breda
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Monkey Town Breda open? Kijk op de website van Monkey Town Breda voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.