Met korting naar Muiderslot

Wat is Muiderslot?

Het Muiderslot is een groot kasteel bij de plaats Muiden in Noord-Holland. Dit kasteel is gebouwd in de Middeleeuwen en het is nog in zo’n goede staat dat het een van de best bewaarde kastelen van Nederland is.

Muiderslot reviews

Op basis van 22 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Muiderslot beoordeling achter te laten.

Muiderslot Muiden

Wil jij de geschiedenis van Nederland in het echt ervaren? Dan is het Muiderslot het perfecte uitje. Dit kasteel is eens van de best bewaarde slotten van Nederland. Het staat in een prachtige omgeving in Muiden. Tijdens je bezoek leer je van alles over de rijke geschiedenis, de vroegere bewoners en ook over hoe het enorme bouwwerk wordt behouden. Er zijn verschillende routes door het kasteel en bij iedere route ontdek je weer iets anders. Tijdens de Ridderroute beklim jij bijvoorbeeld de hoogste toren van het slot. Bij de Torenroute bezoek je zelfs alle torens van het Muiderslot. Op weg naar de torens kom je onder anderen de werkkamer tegen van P.C. Hooft, hij is één van de vroegere bewoners. Ook voor kinderen is dit uitje perfect. Zo zijn er spannende speurtochten en speciale familie rondleidingen. Op deze pagina krijg jij korting op je dagje uit naar het Muiderslot.

Mensen bezochten ook: De Fundatie, Fort Vechten, Kasteel De Haar, Kasteel Doorwerth, Kasteel Hoensbroek, Loevestein, Paleis Het Loo, Paleis Op De Dam, Paleis Soestdijk

Praktische informatie


Adres Muiderslot

Herengracht 1
1398AA Muiden
Nederland

Contact

294256262

Openingstijden en reserveren

Is Muiderslot open? Kijk op de website van Muiderslot voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.