Met korting naar Museon

Wat is Museon?

Museon, het Museum voor Cultuur en Wetenschap, is een museum in Den Haag dat helemaal gericht is op wetenschap, biologie, geschiedenis, aardrijkskunde, techniek en volkenkunde.

Museon reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Museon beoordeling achter te laten.

Korting op Museon tickets

Wetenschap en korting: twee zaken die wij van Uitmetkorting.nl graag met elkaar verbinden. Dus bezoek het wetenschappelijk museum Museon nu met korting! Dagjes weg kunnen prijzig zijn, zeker als je kinderen hebt. Wij van Uitmetkorting.nl presenteren je op deze pagina verschillende actuele kortingsacties om te kunnen besparen op je bezoekje aan het Museon, zo blijft er geld over voor een ijsje en een bakje koffie of thee. Biedt mee met veilingen, schrijf je in op kortingsacties of haal entreekaartjes met korting. Wie weet win je wel gratis kaartjes tot het Museon! Zo wordt een dagje weg met het hele gezin een stuk voordeliger!

Museon Den Haag

Wetenschap wordt leuk in het Museon in Den Haag. In dit museum ontdek je hoe de aarde is ontstaan en waar de eerste dinosauriërs leefden. Dat is niet alleen leuk voor de kleintjes, ook de volwassenen hebben een leuke en leerzame dag in het museum! Verder leer je hoe het zonnestelsel werkt en ontdek je hoe gesteente is ontstaan, maar dat soort weetjes versla je al je vrienden bij quizzen en spelletjes, let dus goed op! Het leuke van het Museon is dat alles op spelenderwijs gebeurt, daarmee wordt de moeilijke stof ook voor kleine kinderen heel gemakkelijk te begrijpen en te onthouden. Wie weet geef je je kinderen op die manier wel een voorsprong met aardrijkskunde, natuurkunde of biologie! Leerzaam is zo'n uitstapje zeker, maar bovenal is het een leuke ervaring voor kinderen. Een echt avontuur waar ze nog lang over zullen praten. Zo wordt leren leuk en spoor je je kroost aan om nieuwsgierig te zijn. Is je eigen interesse ook gewekt, dan bezoek je een van de lezingen of creatieve activiteiten. Bezoek ook de interactieve website om nog veel meer te leren. De opdrachten zijn zowel voor primair als voortgezet onderwijs aanwezig zodat ieder kind uitdaging vindt. Voor interessante Museon korting: neus wat rond op Uitmetkorting.nl!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Museon

Stadhouderslaan 37
2517HV Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)70-3381338

Openingstijden en reserveren

Is Museon open? Kijk op de website van Museon voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.