Met korting naar Museum Mesdag

Wat is Museum Mesdag?

Museum Mesdag is gevestigd in Scheveningen. Het museum is vernoemd naar de bekende schilder Hendrik Willem Mesdag. Hier kan je zijn collectie met 19e-eeuwse schilderijen bewonderen en genieten van een prachtig uitzicht over de Noordzee. Ook is er een bijzondere collectie tekenkunst uit de 10e-20e eeuw. Bezoekers kunnen terecht voor meer informatie en geschiedenis over de kunstwerken.

Museum Mesdag reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Museum Mesdag beoordeling achter te laten.

Museum Mesdag Den Haag

Het Mesdag Museum in Den Haag heeft een negentiende eeuwse sfeer. In het museum zie je een collectie werken van Franse en Nederlandse Meesters en dan vooral van de Haagse School. Het Museum Mesdag is vernoemd naar een van de grootste schilders van de Haagse School, Hendrik Willem Mesdag. Wanneer je in Den Haag bent moet je zeker eens zijn beroemde Panorama van Scheveningen gaan bekijken. De collectie die je in dit museum vindt is voor een groot gedeelte verzameld door Mesdag en zijn vrouw. Samen verzamelden ze schilderijen, tekeningen, keramiek en bijzondere Japanse..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Museum Mesdag

Laan Van Meerdervoort 7F
2517AB Den Haag
Nederland

Contact

703621434

Openingstijden en reserveren

Is Museum Mesdag open? Kijk op de website van Museum Mesdag voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.