Met korting naar Museum Van De Twintigste Eeuw

Wat is Museum Van De Twintigste Eeuw?

Het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn laat de ontwikkelingen van de vorige eeuw zien, maar heeft ook wisselende exposities over uiteenlopende onderwerpen.

Museum Van De Twintigste Eeuw reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Museum Van De Twintigste Eeuw beoordeling achter te laten.

Korting op Museum Van De Twintigste Eeuw tickets

Nieuwsgierig naar de twintigste eeuw? Bezoek nu met korting het nostalgische museum Het Museum Van De Twintigste Eeuw. Hier zie je hoe het dagelijks leven er 50 - 70 jaar geleden uitzag. Tickets voor het Museum Van De Twintigste Eeuw scoor je met korting via Uitmetkorting.nl. Alle actuele kortingsacties die in omloop zijn vind je hier gebundeld op deze pagina. Zo heb je gemakkelijk en snel de beste prijs voor je tickets tot het gevangeniseiland. Dus wacht niet langer en profiteer direct van hoge kortingen op je entreekaarten. Zo houd je geld over voor een leuke souvenir uit de nostalgische MuseumShop.

Museum Van De Twintigste Eeuw Hoorn

Het museum van de Twintigste Eeuw in het Noord-Hollandse Hoorn laat zien hoe het dagelijks leven er uit zag in de vorige eeuw. Aan de hand van honderden voorwerpen, interieurs en tijdelijke tentoonstellingen zie je precies hoe het leven er toen uit zag, wat mensen deden, hoe ze woonden en waar ze werkten. Wil jij ook bijleren over de vorige eeuw? Via Uitmetkorting.nl hoef je niet te wachten tot het kwartje valt. Middels de kortingsbonnen, codes en meer sla je zelf jouw slag en bemachtig je een kortingsticket voor het Museum van de Twintigste Eeuw. Het is voor oudere mensen een feest der herkenning, terwijl de kinderen zich verbazen over het 'ouderwetse' speelgoed, de kleding en de gewoonten. Zo leefden opa en oma vroeger! Je ziet veel spullen terug die bij bijna iedere Nederlander in de woonkamer stonden. Een oude kolenkachel uit de jaren '50 of juist het Meccano speelgoed. Ook een oud winkelinterieur, een schoolklas en andere opstellingen zijn hier te bekijken. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht door het museum. Behalve de vaste collectie zijn er ook regelmatig leuke wisselexposities in het museum te bezichtigen. Deze exposities hangen altijd samen met de 20e eeuw, maar zijn qua thema heel verschillend. Het museumgebouw an sich is ook de moeite waard. Het museum is namelijk gevestigd op een oud gevangeniseiland.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Museum Van De Twintigste Eeuw

Krententuin 24
1621DG Hoorn
Nederland

Contact

+31 (0)229-214001

Openingstijden en reserveren

Is Museum Van De Twintigste Eeuw open? Kijk op de website van Museum Van De Twintigste Eeuw voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.