Met korting naar Museum Voor Midden Afrika

Wat is Museum Voor Midden Afrika?

Museum Voor Midden Afrika biedt een schat aan kennis over Midden Afrika. Met tentoonstellingen, publicaties en evenementen, zoals lezingen, workshops en filmvertoningen, kun je de geschiedenis, cultuur en politiek van deze regio ontdekken. Het museum speelt een belangrijke cultureel-educatieve rol.

Museum Voor Midden Afrika reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Museum Voor Midden Afrika beoordeling achter te laten.

Museum Voor Midden Afrika Tervuren

In het Africa Museum in Tervuren hoef je je geen seconde te vervelen. Bezoek de permanente tentoonstelling en leer alles over de geschiedenis en de cultuur van Afrika. Wil je nog meer uit je bezoek aan het museum halen? Volg dan een rondleiding of een van de muzikale workshops. Je leert dan van professionele muzikanten hoe je Afrikaanse muziek moet maken. Het Museum Voor Midden Afrika is een leuk en educatief uitje voor het hele gezin. Dus kom gauw een bezoek brengen in Tervuren.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Museum Voor Midden Afrika

Leuvensesteenweg 13
3080 Tervuren
België

Contact

+32(0)27695211

Openingstijden en reserveren

Is Museum Voor Midden Afrika open? Kijk op de website van Museum Voor Midden Afrika voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.