Met korting naar Natuurcentrum Ameland

Wat is Natuurcentrum Ameland?

Natuurcentrum Ameland is een unieke plek waar je kennis kunt maken met de natuur van het eiland. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals excursies, workshops en lezingen. Je kunt er ook terecht voor informatie over de natuur en de cultuur van Ameland. Het Natuurcentrum is een must voor iedereen die het eiland bezoekt.

Natuurcentrum Ameland reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Natuurcentrum Ameland beoordeling achter te laten.

Natuurcentrum Ameland Nes

Onze waddeneilanden zijn prachtig. Ze zijn dan ook een geliefde vakantiebestemming. Wat weet jij eigenlijk van de flora en fauna op en rond de eilanden? In het Natuurcentrum in Nes op Ameland ga je op reis door de natuur. Je leert over het eiland en beleeft in het watertheater de fascinerende onderwaterwereld van de Noordzee. In het grote zeeaquarium maak je kennis met enkele van de 200 vissoorten uit de Noordzee. De hondshaai en de stekelrog zwemmen er samen met de zeebaars, paling en zeekreeften. Niet alleen de zee, ook het land is interessant op Ameland. Maak kennis..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Natuurcentrum Ameland

Strandweg 38
9163GN Nes
Nederland

Contact

0519-542737

Openingstijden en reserveren

Is Natuurcentrum Ameland open? Kijk op de website van Natuurcentrum Ameland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.