Natuurpark De Witte Bergen kortingscodes

Wat is Natuurpark De Witte Bergen?

Natuurpark De Witte Bergen is een prachtig natuurgebied in Noord-Holland. Het park biedt een unieke combinatie van rust, ruimte en natuur. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes, waar je kunt genieten van de rust en de prachtige omgeving. Ook kun je er vogels spotten, vissen en kanoën. Kortom, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Natuurpark De Witte Bergen reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Natuurpark De Witte Bergen beoordeling achter te laten.

Natuurpark De Witte Bergen IJhorst

Tijdens je verblijf op Landal GreenParks De Witte Bergen geniet je van een rustige en landelijke omgeving. Verbaas je over de schitterende omgeving die zo in een prachtig oud schilderij past. Ga lekker fietsen of maak een prachtige wandeltocht door de bossen van IJhorst. Terwijl jij rondfietst door de omgeving kom je wellicht ooievaars tegen en fiets je zo de binnenstad van Meppel binnen. Leuk voor een dagje winkelen of om de binnenstad te bekijken. In de omgeving van het park vind je sowieso allerlei prachtige dorpjes en stadjes, dit maakt een bezoek aan dit..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Natuurpark De Witte Bergen

De Witte Bergen 1
7955 PX IJhorst
Nederland

Contact

+31 88 900 1530