Met korting naar Nijntje Huis

Wat is Nijntje Huis?

Maak kennis met Nijntje en haar vriendjes in het Nijntje Huis in Utrecht. Dit is een museum voor jong en oud waar ontzettend veel te beleven is en waar ook verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Nijntje Huis reviews

Op basis van 33 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Nijntje Huis beoordeling achter te laten.

Nijntje Huis Utrecht

Kinderen over de hele wereld genieten van de kleurrijke tekeningen van Dick Bruna. Het dick bruna huis, of Nijntje Huis, in Utrecht toont het werk van deze Nederlandse tekenaar. Voor kinderen is er altijd wat te doen in het museum. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd. Zelf knutselen en tekenen kan altijd in het Dick Bruna Huis. Het huis is heel mooi en stylish ingericht en wanneer je door de verschillende ruimtes loopt ben je echt even in een andere wereld. Er zijn allerlei Nijntje-elementen te vinden in het museum. Het museum is echt op kinderen gericht, maar ook als volwassene is dit museum echt heel bijzonder om eens doorheen te wandelen. Verbaas je over de vierkante kamer die van de vloer tot aan het plafond allemaal Nijntje-boeken aan de wanden heeft. En niet alleen in het Nederlands maar in heel erg veel verschillende talen. En je ziet dat niet alleen Nijntje uit de tekenpen van Dick Bruna is voortgekomen. Hij creëerde ook betje big, boris beer en hondje snuffie. Allerlei schattige karakters die voldoen aan de typische Dick Bruna-stijl, maar geen een is er zo bekend als Nijntje het witte konijntje.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Nijntje Huis

Agnietenstraat 2
3500GC Utrecht
Nederland

Contact

302362353

Openingstijden en reserveren

Is Nijntje Huis open? Kijk op de website van Nijntje Huis voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.