Met korting naar Noordelijk Scheepvaartmuseum

Wat is Noordelijk Scheepvaartmuseum?

Het Noordelijk Scheepvaartmuseum is een museum in Groningen, dat in het teken staat van de Noord-Nederlandse scheepvaart en historie van de regio.

Noordelijk Scheepvaartmuseum reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Noordelijk Scheepvaartmuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Noordelijk Scheepvaartmuseum tickets

Voordelige entreetickets tot het Noordelijk Scheepvaartmuseum vind je hier! Zo betaal je niet te veel voor dit historische museum gevestigd in de twee mooiste middeleeuwse panden van Groningen. De gebouwen op zich zijn al een bezoekje waard! In dit museum kom je meer te weten over de geschiedenis van de scheepvaart en scheepsbouw in Groningen. Op deze pagina vind je geldige kortingsacties waardoor je niet te veel betaald voor je toegangskaarten. Wie weet kan je zelfs gratis toegangskaartjes tot het Noordelijk Scheepvaartmuseum in de wacht kan slepen. Wacht niet langer, pak die korting en leer meer over de scheepsgeschiedenis van Groningen!

Noordelijk Scheepvaartmuseum Groningen

Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen laat de geschiedenis zien van de Noord-Nederlandse scheepsbouw en scheepvaart vanaf de Middeleeuwen tot aan de dag van vandaag. Nederlanders zijn natuurlijk beroemd geworden met de zeevaart, het is dan ook geen wonder dat er nog veel informatie beschikbaar is over de eeuwen op zee! In het museum krijg je een mooi overzicht van de overwinningen, verschillende soorten boten en natuurlijk het leven aan boord van zo'n schip op zee. Er zijn verschillende soorten thema's zoals: Hanzevaart in de Middeleeuwen, Virtueel Groningen in 1470, Scheepsbouw in hout en ijzer en Scheepsmotoren. Per thema bewonder je een verschillende collectie, hartstikke interessant dus! Er zijn jaarlijks diverse wisseltentoonstellingen die thema's uit de maritieme wereld behandelen. Laat je dus zeker ook eens verrassen door deze bijzondere exposities waar het museum alles voor uit de kast trekt! Kortingskaarten voor deze bijzondere, Groningse exposities staan op deze pagina. Pak nu jouw voordeel en beleef een stukje Groningse cultuur, voor weinig. Iedere winter brengt het Scheepvaartmuseum ook nog een ander evenement op de planken, dan is het namelijk tijd voor winterwelvaart, daarbij hoort een apart kinderprogramma, live-muziek en heerlijke hapjes en drankjes. Benieuwd naar recente exposities en andere leuke activiteiten van het museum? Check dan snel de agenda.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Noordelijk Scheepvaartmuseum

Brugstraat 24
9711HZ Groningen
Nederland

Contact

+31 (0)50-3122202

Openingstijden en reserveren

Is Noordelijk Scheepvaartmuseum open? Kijk op de website van Noordelijk Scheepvaartmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.