Je korting wordt toegepast bij de checkout!
Powered by Tiqets
Powered by Tiqets
Help
  1. Tsjechië
  2. Praag
  3. Joods Museum Praag

Tickets voor Joods Museum Praag

4.5 (158 reviews)

Controleer de beschikbaarheid

5 opties • vanaf US$ 37,00

Unieke combinaties

Combineer Joods Museum Praag met andere favorieten in Praag. Soms zijn dingen samen gewoon beter.

Reviews over Joods Museum Praag

4,5
158 geverifieerde klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
111
26
13
3
5

Foto's van bezoekers

3 reviews
R
Robert,  Austria Austria
28 mrt. 2024
Goed
Nice to have if you want to see many sights. It would be great if cool pass could find a way to skip the lines, so that you don't have to line up with other people without prepaid Tickets.
Prague Card - cool pass
A
Anne,  Australia Australia
16 jan. 2024
Uitstekend
The introductory walk and explanation was perfect, lots of interesting information was given and it was a good orientation of the sites to visit individually.
Prague Jewish Quarter: Admission + Guided Introduction
M
Merav,  Israel Israel
15 apr. 2024
Uitstekend
A very interesting tour, with a knowledgeable guide.
Jewish Quarter Monuments + Guided Tour

Over: Joods Museum Praag

Het Joods Museum in Praag is een historische, vooroorlogse wijk. Het zorg voor de samenkomst van zijn mensen, maar tegelijkertijd is het ook een herdenkingsplek. Het museum bestaat uit 6 Joodse monumenten, samengebracht in de wijk Josevof. De collectie aan judaïca is een van de grootste in de wereld. Het bestaat uit 40.000 voorwerpen, 100.000 boeken en een archief aan Tjechische en Moravische Joodse gemeenschappen uit de geschiedenis.

Dit museum, bestaande uit Joods erfgoed, ligt in de Tjechische Republiek en is een van de meest bezochte musea in Praag. De Joodse wijk in Praag bevat de best bewaarde historische Joodse monumenten van Europa, waaronder een aantal synagogen, een Joodse ceremoniehal en de oude Joodse begraafplaats.

Joods Museum Praag
1,U Staré školy, 110 00, Praag
Open in Maps

Aanbevelingen van Tiqets

tot wel —15%
Ontdek gotische bouwwerken en barokke ontwerpen terwijl je deze UNESCO site verkent.
4,5 (925)
Vanaf US$ 5,34
Het Black Light Theater SRNEC is de eerste ter wereld van zijn soort met meer dan 5 miljoen bezoekers! Naast de reguliere internationale tours en optredens in theaterfestivals over de hele wereld, is deze innovatieve Tsjechische show één van de belangrijkste vertegenwoordigers van Tsjechische kunst in de wereld!
4,4 (313)
Vanaf US$ 25,62
Ontdek de schoonheid van Praag vanuit het unieke perspectief van de rivier!
4,2 (327)
Vanaf US$ 17,08
Het Karelsbrugmuseum is gewijd aan de bouw en geschiedenis van de oudste brug van Praag. Het museum bevindt zich in het gebouw van de Orde van het Kruis met de Rode Ster in het centrum van Praag. Dit barokke gebouw werd opgericht door Sint Agnes van Bohemen in 1252.
4,5 (658)
Vanaf US$ 20,29
De 600 jaar oude Astronomische Klok van Praag is een technisch hoogstandje uit de middeleeuwen. De gotische klokkentoren is rijk aan symboliek en versierd met sculpturen van de personificaties van deugd en ondeugd. Elk uur op het hele uur komen de beelden tot leven in een dramatisch religieus en cultureel spektakelstuk, terwijl een echte trompettist in middeleeuwse kledij het nieuwe uur inluidt. Tijdens recente restauratiewerkzaamheden aan de klokkentoren zijn achter de sculpturen enkele verborgen schatten uit de 15e eeuw ontdekt!
4,4 (152)
Vanaf US$ 5,34
tot wel —11%
Valeggio sul Mincio

Parco Giardino Sigurtà

Parco Giardino Sigurtà is een bruisend openbaar park in de Italiaanse stad Verona. Bezoekers kunnen het park fietsend of wandelend ontdekken. Je kunt gemakkelijk een hele dag in het park vertoeven, want er valt genoeg te doen en te beleven. Zo zijn er verschillende soorten tuinen, zoals een tuin met medicinale planten, een doolhof, een dierenboerderij en talloze cafés en restaurantjes.
4,7 (1.912)
Vanaf US$ 17,08

Leukste activiteiten in Praag

Ontdek Praag

Steden in Tsjechië

Ontdek Tsjechië