Momenteel niet beschikbaar

The Amsterdam Dungeon

Sta oog in oog met heksenjagers, zielverkopers en ander gespuis vol spanning en humor.

The Amsterdam Dungeon is een unieke en spannende attractie die je meesleurt naar hachelijke momenten uit het verleden. Sta oog in oog met heksenjagers, zielverkopers en anders gespuis. Spanning en humor wisselen elkaar af. De tijd vliegt voorbij, je beleeft 500 jaar in ongeveer 60 minuten. Bezwijk je straks van angst of door een lachbui? Wij zullen het niet doorvertellen!

Op filmwaardige sets beleef je, met andere ketters, verschillende shows. Je ziet, hoort en ruikt de geschiedenis tot leven komen (ja ruikt…. en we kunnen de hond hier niet de schuld voor geven). Binnen de krochten kun je niemand vertrouwen en ben jij onderdeel van het verhaal. Dus, wees bereid om te schreeuwen op de brandstapel, te grinniken om de zwartgallige (maar duidelijk krankzinnige) rechter en te huiveren als je oog in oog staat met de beul. Deze unieke, interactieve theatrale beleving zal je nog lang bijblijven (en mocht je de pest oplopen, weten we zeker dat dat lukt!).

The Amsterdam Dungeon is 365 dagen per jaar geopend. Vanwege feestdagen kunnen de openingstijden soms variëren. Kijk op de website voor actuele openingstijden.