Momenteel niet beschikbaar

Avonturenboerderij Molenwaard

Ga op ontdekkingstocht bij Fien & Teun en leer alles over de boerderij!

Bij Avonturenboerderij Molenwaard ontdek je, samen met Fien en Teun, van alles over het leven op een boerderij. Hier valt echt van alles te beleven. Maak een ponyritje of rijd op de trekkers. Knuffel met de liefste dieren en ga op bezoek bij Stip de Pony. Geniet ook zeker van de boerenkartheatershows en ontmoet het populaire boertje en boerinnetje in het echt!

Vergeet tijdens jouw dagje uit niet om ook goed om je heen te kijken. Zo vind je de antwoorden op alle vragen en puzzels uit het opdrachtenboekje. Lukt het jou de opdrachten te maken? Dan ontvang jij je boerderijdiploma en word je, net als Fien & Teun, een écht boertje of boerinnetje.

Leukste Uitje van Zuid-Holland

Ruim 750.000 bezoekers gingen je voor en beoordelen Avonturenboerderij Molenwaard met gemiddeld een 4,7 (van de 5!). Niet voor niets is Avonturenboerderij Molenwaard in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het 'Leukste Uitje van Zuid-Holland' door de ANWB.

Het park en de attracties zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
Het voorplein is geopend van 09.30 – 19.00 uur.

Vanaf 6 november gaat de Avonturenboerderij een uur later open en is de Avonturenboerderij niet meer iedere dag geopend. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Eetgelegenheden
Er zijn eetgelegenheden mogelijk. Er is een pannenkoekenrestaurant en ook Eeterij Molenzicht voor een snack of een boerenlunch.

Pinnen
Bij Avonturenboerderij Molenwaard kun je overal pinnen, zowel bij de kassa als de eetgelegenheden en de kadowinkel.

Eigen eten en drinken
Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park. Dit geldt niet voor Eeterij Molenzicht, Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.

Bezoekers met een beperking
Alle paden bij de Avonturenboerderij zijn breed genoeg om door te gaan met een rolstoel of scootmobiel. Avonturenboerderij Molenwaard beschikt over een beperkt aantal rolstoelen. Deze kun je gratis lenen. Als je gebruik wilt maken van een rolstoel kun je er een reserveren via info@avonturenboerderij.nl.

Honden
Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, op voorwaarde dat ze zijn aangelijnd. Het is niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten. Denk dan aan de dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten.