Met korting naar OK Corral

Wat is OK Corral?

De OK Corral is een beroemde plek in de Amerikaanse staat Arizona. Het is de locatie van een beroemde schietpartij tussen de Earp-broers en de Clanton-familie in 1881. De schietpartij duurde slechts 30 seconden, maar heeft een grote invloed gehad op de Amerikaanse cultuur. Tegenwoordig is de OK Corral een toeristische attractie, waar bezoekers de geschiedenis kunnen ervaren.

OK Corral reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw OK Corral beoordeling achter te laten.

OK Corral Cuges-les-pins

OK Corral in het Zuid-Franse Cuges-les-Pins is een prachtig pretpark in Westernstijl. Hier kun je je met de hele familie een dag lang vermaken tussen de cowboys en indianen. De attracties zijn leuk voor jong en oud, van een draaimolen met cowboypaarden tot een bloedstollende achtbaan. Voor de hete zomerdagen zijn er diverse verkoelende waterattracties, waaronder een waterspeeltuin voor de jongere bezoekers. Dagelijks worden er verschillende shows gegeven met cowboys, indianen, paarden en postkoetsen.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres OK Corral

Route Nationale 8
13780 Cuges-les-pins
Frankrijk

Contact

+33(0)442738005

Openingstijden en reserveren

Is OK Corral open? Kijk op de website van OK Corral voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.