Met korting naar On Your Feet!

Wat is On Your Feet!?

On Your Feet! is een opzwepende feelgood musical. De musical belicht het waargebeurde, sensationele verhaal van een muzikaal duo: Gloria Estefan, de Queen of Latin Pop en haar man, producent en inspiratiebron Emilio Estefan.

On Your Feet! reviews

Op basis van 14 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw On Your Feet! beoordeling achter te laten.

On Your Feet! Utrecht

On Your Feet! is een hartverwarmende, swingende musical, dat gebaseerd is op het inspirerende levensverhaal van Gloria Estefan en haar man Emilio. Wat bewoog hen om de ‘Cuban-fusion’ dansmuziek zo groot te maken? Kom en ervaar dit zelf! Op deze pagina vind je verschillende aanbiedingen en arrangementen voor een onvergetelijke avond uit. Het verhaal van On Your Feet draait allemaal om de stem van Gloria, de droom van Emilio en hun gezamenlijke passie voor muziek. Een swingende musical vol levenslust en kracht, waarbij je zelf ervaart hoe Gloria na lang zwoegen haar grote doorbraak beleeft met de hit ‘Conga’. Totdat het misgaat en Gloria zich moet herpakken… Lukt het haar, met de steun van Emilio, om een comeback te maken? Bezoek de musical en kom erachter! Stilzitten is er absoluut niet bij, want alle hits van Estefan worden ten gehore gebracht. Van ‘Get On Your Feet’ tot ‘1-2-3’. Met On Your Feet beleef je een onvergetelijke avond met je geliefde of het hele gezin!

Mensen bezochten ook: Ciske De Rat, Grease Musical, Hij Gelooft In Mij, Lion King Musical, Soldaat Van Oranje

Praktische informatie


Adres On Your Feet!

Jaarbeursplein
Utrecht
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is On Your Feet! open? Kijk op de website van On Your Feet! voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.