Met korting naar Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer

Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer beoordeling achter te laten.

Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer Lommel

Oostappen Vakantiepark de Blauwe Meer in het Belgische Lommel is een gezellige vakantiebestemming voor het hele gezin. Het bungalowpark is gelegen rondom het Blauwe Meer, een recreatieplas met een ruim zandstrand. Met mooi weer hoef je de camping dus niet te verlaten, want rondom dit meer is genoeg te beleven: vissen, varen, zonnen, kastelen bouwen.. Je hoeft je geen moment te vervelen! Naast de waterplas ligt het uitgebreide verwarmde buitenzwembad met superwaterglijbaan. Een paradijs voor de kinderen. Je geniet van Vakantiepark Blauwe Meer vanuit je comfortabele..

Mensen bezochten ook: Center Parcs De Eemhof, Center Parcs De Kempervennen, Droomparken, Europarcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Roompot, Sunparks, Vakantiepark Slagharen

Praktische informatie


Adres

Kattenbos 169
3920 Lommel
België

Contact

+32(0)11-544523

Openingstijden en reserveren

Is Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer open? Kijk op de website van Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.