Met korting naar Oostappen Vakantiepark Zilverstrand

Oostappen Vakantiepark Zilverstrand reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Oostappen Vakantiepark Zilverstrand beoordeling achter te laten.

Oostappen Vakantiepark Zilverstrand '* Temporary city in Belgique

Voor langerekte witte zandstranden hoef je niet naar een tropisch eiland. Oostappen Vakantiepark Zilverstrand in het Belgische Mol heeft namelijk een prachtig strandbad mét zacht wit zandstrand. Een perfecte plek om tussen de bedrijven door even helemaal tot rust te komen. Huur een comfortabel chalet aan het water, trek je zwempak aan en rol een handdoekje uit aan het water. Terwijl jij geniet van het zonnetje, vermaken de kinderen zich opperbest. Zwemmen, zandkastelen bouwen, honderd keer van de glijbaan. Ze hoeven zich niet te vervelen. Behalve om te zwemmen en te..

Mensen bezochten ook: Center Parcs De Eemhof, Center Parcs De Kempervennen, Droomparken, Europarcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Roompot, Sunparks, Vakantiepark Slagharen

Praktische informatie


Adres

Kiezelweg 17
2400 België

Contact

+32(0)14-810098

Openingstijden en reserveren

Is Oostappen Vakantiepark Zilverstrand open? Kijk op de website van Oostappen Vakantiepark Zilverstrand voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.