Met korting naar Opel Zoo

Wat is Opel Zoo?

Opel Zoo is een kleine, rustige dierentuin in de buurt van Frankfurt, gelegen in de stadsrand. Opel Zoo bevat vooral Europese dieren, inclusief otters, herten, beren en elanden. Er zijn ook vogelparken met allerlei exotische dieren, zoals flamingo's, kwakken, aras en pelikanen. Er is ook een kinderboerderij met schattige geitjes, konijnen, pony’s en het allerleukste: knuffelkoeien. Een leuke dag bij Opel Zoo met je gezin is goed mogelijk!

Opel Zoo reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Opel Zoo beoordeling achter te laten.

Opel Zoo Kronberg im Taunus

Leer exotische dieren beter kennen in de mooie dierentuin Opel Zoo in Kronberg im Taunus. Het dierenpark telt ruim 1400 dieren van 200 verschillende soorten. Al deze dieren leven in de Opel Zoo zoals ze in het wild ook zouden leven. De grote diversiteit van de verschillende dieren is goed zichtbaar. Kijk maar eens in het Afrika deel waar je onder andere giraffes en zebra's tegenkomt. Naast de vele dieren die je bewondert is er een waar speelparadijs voor de allerkleinsten. Met een kinderboerderij waar je de geiten en pony's mag aaien en een speelplaats om even helemaal uit te razen!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Opel Zoo

Konigsteiner Straße 35
61476 Kronberg im Taunus
Duitsland

Contact

61733259030

Openingstijden en reserveren

Is Opel Zoo open? Kijk op de website van Opel Zoo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.