Met korting naar Orange Wellness Centre

Wat is Orange Wellness Centre?

Orange Wellness Centre is een sauna-, beauty- en wellnesscomplex in Alphen aan den Rijn met negen sauna’s, een restaurant en andere wellnessfaciliteiten.

Orange Wellness Centre reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Orange Wellness Centre beoordeling achter te laten.

Korting op Orange Wellness Centre tickets

Ontspan bij Orange Wellness Centre voor een aangename prijs. Via Uitmetkorting.nl blijft je bezoek aan dit luxe wellness complex betaalbaar. Op deze pagina vind je namelijk de korting die je dagje ontspanning weer leuk maakt. Wij zorgen voor een verzameling van actuele kortingsacties voor iedereen, zo blijft er misschien geld over voor een nog completere ervaring middels een massage of beautybehandeling. Ga je alleen of met je partner dan kan je voordeel op je entreetickets al snel hoog oplopen. Ontdek nu snel de kortingsacties voor Orange Wellness Centre op deze pagina en profiteer gemakkelijk en snel.

Orange Wellness Centre Alphen aan den Rijn

Wanneer je een druk leven hebt, of een belangrijke gebeurtenis wilt vieren met dierbare vrienden of familie, bezoek je het Orange Wellness Centre in Alphen aan den Rijn. Dit saunacentrum is van alle luxe voorzien, zo kom je dus helemaal tot rust en vergeet je even alle zorgen van alle dag. Je wandelt simpelweg van sauna naar sauna. Bezoek bijvoorbeeld de Finse sauna, de zoutsteen sauna en sla zeker de kleurensauna niet over. Het licht krijgt daar verschillende kleuren die allemaal een andere uitwerking op je hebben. Geen fan van droge lucht? Neem dan plaats in het heerlijke hete stoombad, De stoom is een weldaad voor je huid en goed voor je luchtwegen. In het saunacentrum maak je verder ook gebruik van beautybehandelingen waarmee je er weer stralend uit ziet na een bezoek aan Orange Wellness en natuurlijk laat je je ook even masseren. Combineer jij al deze weldaden liever, boek dan een compleet arrangement. Een saunabezoek hoeft namelijk niet duur te zijn wanneer je een kortingsactie bemachtigd. Verkrijg jouw Orange Wellness korting via Uitmetkorting.nl. Die zijn beschikbaar in verschillende soorten zodat je altijd geniet van de behandelingen die jij graag wilt. Heerlijk ontspannen dus met de mensen die je dierbaar zijn dus, of juist alleen als je eens echt lekker je hoofd leeg wilt maken. Veel plezier!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Orange Wellness Centre

Kalkovenweg 52
2401LK Alphen aan den Rijn
Nederland

Contact

+31 (0)172-468060

Openingstijden en reserveren

Is Orange Wellness Centre open? Kijk op de website van Orange Wellness Centre voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.