Met korting naar Paleis Het Loo

Wat is Paleis Het Loo?

Paleis het Loo is de plek waar voorheen het koningshuis woonde. Dit voormalige Koninklijke Paleis is gelegen nabij Apeldoorn. Tegenwoordig is het te bezoeken voor museumliefhebbers én worden er evenementen georganiseerd. rn

Paleis Het Loo reviews

Op basis van 44 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Paleis Het Loo beoordeling achter te laten.

Korting op Paleis Het Loo tickets

Paleis het Loo is een must-see voor elke royalty-liefhebber. Je voelt je zelf een koning of koningin wanneer je door de appartementen flaneert van voormalige vorsten Willem III en Wilhelmina. Maar ook koningen en koninginnen houden van korting: daarom verzamelen wij alle aanbiedingen en kortingen op deze pagina. Wat je ook kunt doen en waarmee je gelijk bespaart, is je tickets online te kopen. Daarmee bespaar je meteen enkele euro's en hoef je bij het paleis ook niet in de rij voor de kassa te staan. Wat sowieso voordelig is, als je fan bent van musea, is een museumkaart aanschaffen. Die kost enkele tientallen euro's, maar vervolgens krijg je met de museumkaart toegang tot bijna ieder Nederlands museum - zonder iets extra's te betalen!

Paleis Het Loo Apeldoorn

Bij Paleis het Loo zijn er vele activiteiten te doen en dingen te bekijken. Je kunt er werkelijk waar van alles beleven: buitenfair de The Spirit of Winter, schaatsen op het Loo aan het Stallenplein en het interactieve Kinderatelier. Scoor goedkope tickets via Uitmetkorting. Op deze pagina staat alle veilingen en kortingkaartjes op een rij. Doe er je voordeel mee en profiteer mee. De vertrekken van Koning Willem III, Koningin Wilhelmina en Prinses Juliana in het Paleis zijn nog intact. Dit maakt een bezoek extra bijzonder. Bekijk ook een tentoonstelling in het museum 'De Dieren van Oranje'. Op deze manier kom je óók over de huisdieren van de Oranjes meer te weten. Niet alleen het Paleis zelf is een bezienswaardigheid, zoals hierboven genoemd vinden er vele evenementen plaats. Naast de evenementen, bekijk je ook de oude rijtuigen van de Koninklijke familie. Wandel na een bezoek aan het museum of het Stallenplein door het Paleispark. Dit 650 hectare grootte park behoort tot het Kroondomein van het Loo.

Mensen bezochten ook: De Fundatie, Fort Vechten, Kasteel De Haar, Kasteel Doorwerth, Kasteel Hoensbroek, Loevestein, Muiderslot, Paleis Op De Dam, Paleis Soestdijk

Praktische informatie


Adres Paleis Het Loo

Koninklijk Park 1
7315JA Apeldoorn
Nederland

Contact

055-5772400

Openingstijden en reserveren

Is Paleis Het Loo open? Kijk op de website van Paleis Het Loo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.