PAN Village Oulanka kortingscodes

Wat is PAN Village Oulanka?

PAN Village Oulanka is een schitterend resort, gelegen in de wildernis van Noord-Finland. Je vindt er prachtige natuur en rust. Verken de prachtige bossen met ruig landschap op een stevige wandeling of maak je klaar voor de ultieme avonturenervaring. Ontdek het resort met een kayak of kano en geniet van unieke lokale ervaringen.

PAN Village Oulanka reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw PAN Village Oulanka beoordeling achter te laten.

PAN Village Oulanka Salla

Pan Village heeft voor jou een uniek vakantiepark in Finland waar jij een heerlijke Scandinavische vakantie houdt. In de omgeving van Nationaal Park Oulanka, in het noorden van Finland, ligt het vakantiepark Pan Village Oulanka. Hier vind je terug wat echte rust. Lang uitgestrekte natuurgebieden met een heerlijk Fins windje. In de winter kom je hier te weten wat een echte winter inhoudt. Als je daar benieuwd naar bent moet je zeker eens langskomen bij dit bungalowpark. Het Nationale Park Oulanka is 27.720 hectare groot en één van de bekendste parken van Lapland. De..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres PAN Village Oulanka

Panparksintie 4
98900 Salla

Contact

00358 40 832 0932