Met korting naar Parc A Gibier

Wat is Parc A Gibier?

Parc A Gibier d'Adminin is een nationaal park gelegen in het noordoosten van Couvin, België. Het park is ruim 110 hectare groot en is een geweldige plek om te genieten van de natuur. Je kunt er met de hele familie wandelen en ook diverse activiteiten organiseren zoals kajakken, nordic walking, mountainbiken en paardrijden. In het park kun je wilde boomeenden, vossen, reeën en verschillende soorten watervogels tegenkomen. Een geweldige manier om de natuur te verkennen en te genieten!

Parc A Gibier reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Parc A Gibier beoordeling achter te laten.

Parc A Gibier Luxemburg

Wil je graag eens wilde dieren van dichtbij bekijken en dat ook nog eens in hun eigen omgeving? Ga dan een dagje op stap in het Belgische Parc A Gibier. In dit wildpark, dat zich uitstrekt over 10 hectare, vind je de bewoners van onze bossen en hun soortgenoten op de boerderij. Maak een wandeling door de bossen en kom onderweg een roedel damherten of een groep wilde zwijnen tegen. Wees niet verbaasd als er ineens een wolf langs rent of er een oehoe vanuit de boomtoppen naar beneden vliegt. Bekijk hoe een wasbeertje zich in een boomholte nestelt of zie hoe een vos op..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Parc A Gibier

Plateau De Deister 1
6980 Luxemburg

Contact

3284311015

Openingstijden en reserveren

Is Parc A Gibier open? Kijk op de website van Parc A Gibier voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.