Met korting naar Parc Des Combes

Wat is Parc Des Combes?

Parc Des Combes is een prachtig natuurpark in het zuiden van Frankrijk. Het park is een paradijs voor wandelaars, met een verscheidenheid aan landschappen, waaronder bossen, meren, heuvels en valleien. Er zijn veel wandelpaden, waaronder een lange route langs de oevers van het meer. Er zijn ook veel vogels te zien, waaronder reigers, meeuwen en ganzen. Er zijn ook veel wilde dieren, waaronder herten, vossen en zwijnen. Het park is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Parc Des Combes reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Parc Des Combes beoordeling achter te laten.

Parc Des Combes Le Creusot

Parc Des Combes is een knus familiepretpark in het Franse Les Creusot. Hier vind je niet alleen leuke attracties, zoals een waterglijbaan, draaimolen en achtbaan, maar ook een rodelbaan en een dinosaurusmuseum. Het pretpark is ook het thuisstation van Le Train des deux vallées. Deze volledig gerestaureerde stoomtrein neemt je mee op een ritje door de prachtige natuur van de Morvan. Voor de actieve buitensporters is er ook genoeg te beleven met verschillende wandelroutes en een mountainbikeparcours.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Parc Des Combes

Rue De Pyrénées
71200 Le Creusot
Frankrijk

Contact

+33(0)385552623

Openingstijden en reserveren

Is Parc Des Combes open? Kijk op de website van Parc Des Combes voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.