Met korting naar Parc Du Bocasse

Wat is Parc Du Bocasse?

Parc Du Bocasse is een prachtig pretpark in Normandië, Frankrijk. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, carrousels en vele andere. Er zijn ook veel restaurants en winkels waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en souvenirs. Parc Du Bocasse is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur. Het is een perfecte bestemming voor gezinnen en vriendengroepen.

Parc Du Bocasse reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Parc Du Bocasse beoordeling achter te laten.

Parc Du Bocasse Clères

In het noord-westen van Frankrijk ligt het gezellige attractiepark Parc du Bocasse. Hier kun je heerlijk met de kinderen een dagje genieten van de diversiteit aan attracties. Het pretpark is leuk voor jong en oud. Waaghalzen kunnen hier ritjes maken in de spannende achtbaan en de kleintjes kunnen met Aladin meevliegen op zijn tapijt. Dit groene pretpark in Frankrijk is zeker een bezoekje waard. Dus kom een dag vol plezier beleven in Parc du Bocasse in Clères!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Parc Du Bocasse

Route De Clères
76690 Clères
Frankrijk

Contact

+33(0)235332225

Openingstijden en reserveren

Is Parc Du Bocasse open? Kijk op de website van Parc Du Bocasse voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.