Met korting naar Parc Saint Paul

Wat is Parc Saint Paul?

Parc Saint Paul is een prachtig natuurpark in het noorden van Frankrijk. Het park is een paradijs voor natuurliefhebbers, met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Er zijn veel wandelpaden, meren en bossen om te verkennen. Er zijn ook veel activiteiten zoals kanoën, vissen, paardrijden en mountainbiken. Het park is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en de schoonheid van de natuur.

Parc Saint Paul reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Parc Saint Paul beoordeling achter te laten.

Parc Saint Paul

Een dag pretpark met de kinderen in het midden van Frankrijk? Ga naar Parc Saint Paul! Dit ruim opgezette attractiepark heeft enorm veel entertainment en ritjes voor het hele gezin. Van de nieuwste en snelste rollercoasters tot de nostalgische kermisattracties die altijd leuk blijven. Er is voor iedereen wel iets te vinden in Parc Saint Paul. Je kunt hier ook gebruik maken van een van de 40 openbare barbecues, zodat je aan het eind van de middag de dag heerlijk kunt afsluiten met een lekkere maaltijd!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Parc Saint Paul

Rue De L'Avelon 47
60650 Saint Paul
Frankrijk

Contact

+33(0)44822016

Openingstijden en reserveren

Is Parc Saint Paul open? Kijk op de website van Parc Saint Paul voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.