Pierre et Vacances Cap Esterel kortingscodes

Wat is Pierre et Vacances Cap Esterel?

Pierre et Vacances Cap Esterel is een prachtig vakantiepark in de Provence. Geniet van de zon, het strand en de prachtige omgeving. Ontspan in het zwembad, ga wandelen of fietsen door de heuvels. Geniet van de vele faciliteiten, zoals een restaurant, een bar en een fitnessruimte. Laat je verwennen in het wellnesscentrum en geniet van een ontspannen vakantie.

Pierre et Vacances Cap Esterel reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Pierre et Vacances Cap Esterel beoordeling achter te laten.

Pierre et Vacances Cap Esterel Saint-Raphaël

In het zuiden van Frankrijk vind je het moderne vakantiepark Cap Esterel, een viersterren vakantiepark. Dit betekent dus volop luxe en volop vakantie. Want in het zuiden van Frankrijk is de natuur wonderschoon en schijnt de zon volop. Bovendien staat de omgeving rondom vakantiepark Cap Esterel bekend als zeer cultureel. Zo breng je een bezoekje aan de kapel J. Cocteau in Fréjus of aan de parfumerieën van Grasse. Bovendien zijn de havenplaatsen Cannes en Nice niet ver van het park vandaan. Op het park zit jij in een luxe appartement en heb je een prachtig uitzicht op..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken