Pierre et Vacances Park Moliets kortingscodes

Wat is Pierre et Vacances Park Moliets?

Pierre et Vacances Park Moliets is een prachtig vakantiepark in het zuiden van Frankrijk. Geniet van de rust en de natuur, of ga surfen, golfen of paardrijden. Ontspan in het zwembad of geniet van de vele activiteiten voor jong en oud. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke vakantie.

Pierre et Vacances Park Moliets reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Pierre et Vacances Park Moliets beoordeling achter te laten.

Pierre et Vacances Park Moliets Moliets-et-Maa

Park Moliets ligt in het zuiden van Frankrijk aan de westkust. Het park is een onderdeel van Pierre & Vacances, dat weer onderdeel is van de Center Parcs groep. Hier geniet je van een heerlijk Zuid-Europese vakantie. Het gebied rondom Moliets staat bekend als één van de mooiste bosomgevingen van Frankrijk. Bovendien ligt het park 1,5 kilometer van het strand. Ook is er een buitenzwembad aanwezig tussen de vele appartementen. Aan de rand van het zwembad staan vele ligstoelen. Kijk voor een foto-impressie op de site. De Zuid-Franse cultuur kun je er opsnuiven en je..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken