Met korting naar Pleasurewood Hills

Wat is Pleasurewood Hills?

Pleasurewood Hills is een bruisende en vermakelijke attractiepark in Lowestoft, Engeland. Het park biedt magische avontuurlijke belevingen, met zijn glijbanen, waterritten, kinderattracties en veel meer. Er zijn ook tal van stores en restaurants waar je heerlijke gerechten kunt proeven. Neem een ​​dag de tijd om de geweldige attracties te ervaren. Reis terug in de tijd met alle fascinerende activiteiten en verken Pleasurewood Hills. Je zult zeker onvergetelijke herinneringen maken!

Pleasurewood Hills reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Pleasurewood Hills beoordeling achter te laten.

Pleasurewood Hills Lowestoft

Een dag vol plezier met de hele familie beleef je in Lowestoft Engeland op het Theme Park Pleasurewood Hills. Laat je afschieten in een van de coolste achtbanen van Engeland of geniet van de trucs van de zeeleeuwen tijdens de zeeleeuwenshow. Dit prachtige groene park aan de Britse oostkust heeft voor iedereen de juiste attractie om er een doldwaze dag van te maken. Pleasurewood Hills staat garant voor een dag met een glimlach.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Pleasurewood Hills

Leisure Way Corton
NR325DZ Lowestoft
Engeland

Contact

0044(0)1502586000

Openingstijden en reserveren

Is Pleasurewood Hills open? Kijk op de website van Pleasurewood Hills voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.