Met korting naar Plopsa Coo

Wat is Plopsa Coo?

Plopsa Coo is een Belgisch attractiepark gelegen bij Coo, vlakbij de 'Watervallen van Coo'. De ideale manier om te genieten van zowel het Ardense landschap en diverse attracties: een uitkijktoren, een bobslee, een waterattractie en meer.

Plopsa Coo reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Plopsa Coo beoordeling achter te laten.

Korting op Plopsa Coo tickets

Plopsa Coo is een toeristisch gebied, met watervallen en een oude molen, en onderscheidt zich daarmee van de andere Plopsaparken. Door online een entreeticket te boeken ben je voordeliger uit. Verkrijg aangename korting op een voucher. Met een entreebewijs beleef je allerlei attracties, maar ook leuke shows en evenementen. Ook houd je geld over voor een bezoekje aan een snackcorner. Uitmetkorting.nl helpt jou bij het vinden van de juiste kortingsacties, zowel op een dagkaart als op een abonnement. Alle beschikbare kortingen staan op deze pagina genoemd. Neus wat rond en trakteer jezelf én een ander op een avontuurlijke dag uit, met vrienden, familie of tijdens een schoolreisje.

Plopsa Coo Stavelot

Plopsa Coo is een familiepretpark gelegen bij de Watervallen van Coo, ook wel in de Belgische Ardennen. In het knusse Belgische Stavelot ligt dit authentieke park op jou te wachten. Niet alleen de omgeving, maar ook het park, geven je het gevoel echt even weg te zijn. Ideaal wanneer je met het gezin van plan bent in Luik te verblijven! Een overzicht aan Plopsa Coo korting vind je hier, dat scheelt weer wat geld voor andere activiteiten tijdens jullie trip. Dit kun je bijvoorbeeld uitgeven aan een Bourgondisch maaltje uit de Belgische keuken. Daarnaast is een bezoek aan Plopsa Coo de ideale gelegenheid om Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat en Maya de Bij te ontmoeten. De diverse attracties maken dat je in Plopsa Coo gemakkelijk een dag onder de pannen bent. De Halvar bezorgt jou zowel een reis door de bossen als een sensationele rit in de achtbaan. Er zijn ook kindervriendelijke attracties: de carrousel, de dino splash, de bobslee en de autorijschool van K3. Ouders en kinderen kunnen ook samen een aantal attracties trotseren. Het park heeft ook van allerlei traktaties in de aanbieding, van barbecue snacks tot aan ijsjes. Wanneer reis jij af naar het pittoreske Stavelot? Word snel eigenaar van een Plopsa Coo kortingsactie via Uitmetkorting.nl!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Plopsa Coo

Grand Coo 4
4970 Stavelot
België

Contact

+32 (0)80-684265

Openingstijden en reserveren

Is Plopsa Coo open? Kijk op de website van Plopsa Coo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.